Hvem vi hjælper

Hos CarpetCare hjælper vi en lang række forskellige virksomheder og organisationer, der alle har behov for professionel rens og vedligeholdelse af deres trægulve, tæpper, gardiner og møbler mm.

Med et rent indeklima kan vi hjælpe med at sikre rammerne for sunde arbejdsforhold for dine kollegaer og samtidig arbejde mod EU’s ESG retningslinjer (Environmental, Social & Governance).

Grafik som symboliserer CarpetCare's renseservice
Hvad hjælper vi med?

Vi løser både ad.hoc. rens og rengøring når de spontane behov opstår, såvel som den løbende langsigtede vedligeholdelsesservice af dine møbler, tæpper samt gardiner og persienner mm.

Afhængigt af dit møbel og dets stand kan vi forlænge dens levetid med helt op til 50 %! Derfor mener vi det, når vi siger at vores rensemetode er et skridt i en mere bæredygtig og miljøvenlig retning.

Med øje for vedligeholdelse, og et mindset om at levetidsforlænge i stedet for at smide ud, gør vi op med smid-væk-kulturen og hjælper virksomheder med at bidrage til miljøet på en bæredygtig måde.

Kontakt os

Med øje for bæredygtighed, miljøet og vedligeholdelse er vi mest optaget af at skabe langsigtet værdi for vores kunder, inden for tre kerneområder:

Grafik som symboliserer CarpetCare's renseservice
01

Fastholde et attraktivt og indbydende miljø

Virksomheder og organisationer investerer mange penge i at skabe attraktive indretningsmiljøer og flotte fysiske rammer til deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Skal disse faciliteter, med ofte mange tekstilløsninger, fastholdes attraktive og rene, så kræver det løbende rens og vedligeholdelse.

Derfor skaber det værdi at investere i:

At sikre, at pletter på tæpper og møbler fjernes løbende, så kunder, nye medarbejdere m.fl. ikke lader øjnene falde på sjuskede og misligholdte tekstiler, når de møder virksomheden

At vedligeholde de klare farver, æstetik, design, tydelige teksturer og mønstre, der ofte er en del af produktets udtryk og beskaffenhed i starten, så de fastholdes i hele produktets levetid

At skabe konsistens mellem branding og kommunikation og et attraktivt og vedligeholdt fysisk miljø

02

Sikre et rent og sundt indeklima med færre bakterier, lugtgener og snavs

Mange virksomheder og organisationer investere mange penge i at skabe attraktive indretningsmiljøer og flotte fysiske rammer til deres medarbejder, samarbejdspartner og kunder. Skal disse faciliteter med ofte mange tekstilløsninger fastholdes attraktive og pletfrie, så kræver det løbende rens og vedligeholdelse.

  • bakterier og støvmider i møbler og tæpper akkumulere sig over tid og giver mere sygdom hos medarbejderne
  • pollen mm. fastholdes usynligt i tekstiler og giver dårligt indeklima og fremmer allergier, som kun fjernes aktivt ved at dybderense, hvilket ikke sker i den normale daglige rengøring
  • lugtgener som kommer fra væsker og mad der spildes og den menneskelige transpiration (svedafgivelse mm.), og giver et dårligt og ildelugtende indeklima
Derfor skaber det værdi at investere i:

At sikre, at pletter på tæpper og møbler fjernes løbende, så kunder, nye medarbejdere m.fl. ikke lader øjnene falde på sjuskede og misligholdte tekstiler, når de møder virksomheden

03

Bidrage til en bæredygtig løsning med længere levetid og omkostningsbesparelser

Bæredygtighed handler om et helhedsperspektiv og at sikre, at det samlede miljøregnskab optimeres og miljøpåvirkning minimeres.


Hos CarpetCare fokusere vi på to vigtige forhold omkring rens og vedligeholdelse af tekstiler:

  1. Selve rensemetoden, energiforbruget og rensemidlerne.
  2. Levetidsforlængelse og udvidet/længere produktgaranti.
Derfor skaber det værdi at investere i:

En levetidsforlængelse af produktet med op mod 60%, som reducere Total Cost of Ownership, reducerer det samlede CO2 fodaftryk, samt understøtter gensalgsværdien (scrapværdien) og gør det muligt at up-cycle og genbruge produktet hos en anden kunde.

En bæredygtig rensemetode og miljørigtige materialer, der sikre så lille en C02 udledning som muligt, og samtidig er skånsom mod selve tekstilproduktet og de mennesker der skal trives i og med det.

Taking care of all interior

Ønsker du at høre om hvilke fordele CarpetCare kan bidrage med til din virksomhed og organisation?
Eller udfyld vores kontaktformular
Mange tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Grafik som symboliserer CarpetCare's renseservice