70 266 456 info@carpetcare.dk

Vedligeholdelsesplanen

Vedligeholdelsesplanen er et tilbud som omfatter gennemgang af virksomhedens tekstiler.

Herefter beregnes der med udgangspunkt i, hvor ofte de enkelte tekstiler bør renses, en vedligeholdelsesplan, som sikrer at alle virksomhedens tekstiler altid vil fremstå med det bedst mulige udseende og få den optimale pleje.

Dette vil forøge tekstilernes levetid betydeligt, lette den daglige rengøring, sikre Jer et langt bedre indeklima samt bevirke at tekstilrensningen, uanset om det drejer sig om møbelrensning i receptionen eller tæpperensning i kantinen, altid er en fast ydelse.

Udover vedligehold og rensning, kan simple tiltag gøre en stor forskel for levetiden og det generelle udseende af tæpper og møbler.

Kvadrat, som er Europas største producent af møbel- og gardinstoffer har sammenfattet en række gode råd om optimal pleje og vedligehold af tekstiler, læs den her.

Fletco Erhvervstæpper, der bl.a. har vundet German Design Award 2018 og reddot design award, har udarbejdet en vejledning hvor de kommer med til gode råd til korrekt vedligeholdelse af tæpper, læs den her

Fraster laver unikke løse tæpper og løbere i alle tænkelige (og utænkelige) former og til mange forskellige formål og behov.
Oversigt med generel info om filt, læs den her
Vedligeholdelsesvejledning, læs den her.

Kontakt os

Telefon 70 26 64 56 | info@carpetcare.dk

Vi vil være bedst og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer.