Puslespils brikker som symboliserer CarpetCares samarbejdspartnere inden for rens og vedligehold af tekstiler, møbler, gardiner og persienner.

Samarbejde og vidensdeling er vigtigt

CarpetCare tilbyder rens og vedligeholdelsesløsninger på alle typer af tekstilprodukter, som andre virksomheder har udviklet, leveret og monteret. Selvom disse møbler var gode, fine og flotte da de blev købt, så kan man ikke undgå trafik på kontorets tæpper og slid fra kunder og kollegaers brug af møbler og stole over tid. Mulighederne for slid og omfanget heraf kan være mange. Derfor går CarpetCare op i at skræddersy en renseløsning som er speciallavet til lige netop din virksomheds behov for rens og vedligehold. Vi tilbyder også en vedligeholdelsesplan hvor vi med faste intervaller tilbyder renseløsninger for din virksomheds tæpper, møbler, stole, gardiner og andet interiør. Det betyder, at du ikke skal bruge mentale ressourcer på at holdeoverblik over hvornår dine møbler sidst er blevet renset, men i stedet kan fokusere på virksomhedens kerneydelser.  Vores mulighed for at specialdesigne rens- og vedligeholdelsesplaner bunder til dels i vores mange års erfaring, men falder i lige så høj grad tilbage på vores dygtige samarbejdspartnere inden for møbel-,gardin og tæppeproducenter. Det sikrer hele konkret, at CarpetCare altid vil kunne løse opgaven på den bedste og mest miljøforsvarlige måde

En række af disse producenter og forhandlere vi arbejder sammen med – og til stadighed udvides -er:

Fletco Carpets

Fletco Carpets er en kvalitetsproducent af væg-til-væg tæpper, tæppefliser og løse tæpper til såvel erhvervsmarkedet som boligen. Fletco Carpets sælger tæpper over hele verden gennem distributører og agenter og er en særlig kompetence på fladvævet tæpper.

Læs mere

Danfloor Carpets

Danfloor er specialiserede producenter og leverandører af kommercielle tæpper, der tilbyder moderne gulvløsninger med enestående ydeevneegenskaber. Danfloor leverer tæpper til mange markedssektorer, herunder sundhedspleje, mental sundhed, fritid, kommerciel, uddannelse og bolig.

Læs mere

Kvadrat tekstiler

Kvadrat er en dansk tekstilvirksomhed, der producerer og leverer tekstiler og tekstilrelaterede produkter til arkitekter, designere og private forbrugere i Europa og verden over. Kvadrat blev etableret i Danmark i 1968 med dybe rødder i Skandinaviens designtradition.

Læs mere

FRASTER

Fraster har siden 1993 udviklet og produceret en række unikke tæppe- og filtprodukter til erhverv og private boliger.

Læs mere

HOLMRISB8

HOLMRISB8 producerer og sælger møbler, som skaber omgivelser og miljøer med plads til fokus, fremdrift, resultater og trivsel. HOLMRISB8-s services favner bredt; alle er forankret i mange års erfaring og unikke kompetencer. Typer: Office, Learning, Care, Hospitality.

Læs mere

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat er referencen for høj kvalitet og miljøvenlig træbeskyttelse. Rubio Monocoat Oil har takket være sin avancerede molekylære bindingsteknologi en række unikke egenskaber.

Læs mere

Grafik som symboliserer CarpetCare's renseservice

Taking care of all interior

Oops! Something went wrong while submitting the form.