5 råd til bedre vedligeholdelse og rensning af din virksomheds tæpper

Tæpper er flotte og giver en hyggelig atmosfære til virksomheder. De kræver dog vedligeholdelse for at kunne forblive pæne og få forlænget deres levetid.
Hos CarpetCare gør vi en dyd ud af at rense virksomheders inventar; såsom stole, møbler, tæpper, samt alle typer af gardiner og persienner. Med vores renseservice kan vi forlænge levetiden på dine tæpper, samtidig med at vores rensning skaber et bedre indeklima for dine kollegaer.
Vi kan forstå på nogle af vores kunder, at de gerne selv vil komme deres beskidte tæpper til livs, når omfanget af snavset endnu ikke er blevet for uoverskueligt. Vi kan godt forstå interessen for dette, så derfor har vi skrevet 5 råd til, hvordan du passe bedre på dine tæpper - Både med og uden CarpetCare's udførelse

Afhængigt af graden af snavs og omfanget heraf, anbefaler vi hos CarpetCare at man benytter sig af en professionel tæpperenser, for at sikre sig minimal brug af kemikalier og levetidsforlængelse af sine tekstiler. - I så fald der ikke er behov for dette, håber vi at du med disse råd kan forlænge dine tæppers levetid, så de fremstår pæne og rene overfor kollegaer og kunder:

1. Regelmæssig støvsugning og rensning:

At støvsuge ofte, er den vigtigste del for vedligeholdelse af tæpper og dermed et rent indeklima.

Men hvor ofte skal man så støvsuge sine tæpper? Det varierer meget efter, hvor meget ”trafik” det bliver udsat for. En tommelfingerregel er, at man som minimum bør støvsuge sine tæppe én gang om ugen, men er dit tæppe udsat for mange sko og trafik, kan det være nødvendigt at rense og støvsuge oftere, eller hver dag.
Af den grund ser vi flere organisationer benytte sig af rengøringsfirmaer, for at imødekomme den trafik ens tæpper bliver udsat for. Dette er bestemt et skridt i den rigtige retning, men for virkelig at komme det dybe snavs i din virksomheds tæpper til livs, kræver det nu engang et helt særligt håndværk med testede og validerede rensemetoder. Derfor drager mange virksomheder netop glæde af CarpetCare’s vedligeholdelseskoncept hvor man hver 18. måned får total-renset sin virksomhed helt ned til tekstilets kerne.

2. Fjern pletter med det samme de rammer tæppet:


Hvis du spilder mad, væske eller andet på dit tæppe, kan det være meget svært at fjerne ”det dybe” snavs, men du kan dog nå at fjerne det værste fra tekstilets overflade, hvis du er hurtig.
Jo længere tid snavset har inficeret tekstilet, des mere anbefaler vi hjælp fra professionelle tæpperensere. CarpetCare og lignende højkvalitets firmaer er specialiseret i at fjerne pletter og kan rense tæpper hurtigt og effektivt.

Er uheldet ude, anbefaler vi at du undgår rensemidler som indeholder kemikalier. Er du i tvivl, råder vi til at du tjekker om dit rensemiddel indeholder stoffer fra arbejdsmiljøinstituttets liste over anerkendte allergener.

Regelmæssig tæpperens forlænger dine tæppers levetid, men er også vigtigt for vedligeholdelse af et rent indeklima

3. Undgå så vidt muligt mad i tæppeområder:


At undgå mad i tæppeområder kan være svært, da det ikke altid er til at forudse hvordan dine ansatte og kollegaer begår sig. Samtidig er det heller ikke noget mange tænker over i praksis. for at undgå unødvendig tæpperens kan man derfor med fordel planlægge indretningen og placeringen af sine tæpper i områder hvor man typisk ikke har mad. Det virker banalt, men det er det faktisk også. Alligevel er det nogle gange de åbenlyse ting som ender med at komme bag på en når uheldet er ude.

4. CarpetCare’s rensemetode:

Hos CarpetCare har vi perfektioneret tæpperens. Ved ikke at anvende kemikalier, og samtidig benytte 90 % mindre vand end traditionelle rensemetoder, kan vi rense og fjerne selv indgroet snavs og pletter, samtidig med at arbejde med omtanke for miljøet såvel som bæredygtighed. Foruden de miljø- og bæredygtige fordele ved vores eliminering af spild-vand under rensning, så betyder det faktisk også, at allerede man inden for få timer kan benytte tæpperne igen. Derfor mener vi det når vi siger, at vi kan komme efter lukketid og have dine tæpper og møbler klar til den første kunde og kollega træder inden ad døren, morgenen efter.

5.  Book en professionel tæpperenser:

Det kan lyde simpelt, men at booke en tæpperenser som respekterer sit håndværk og er passioneret for at hjælpe dig, gør underværker. Der kan være mange årsager til, at man ikke selv varetager opgaven; bl.a. brug og prioritering af interne ressourcer, tidsforbrug, hastesager og snavsets omfang. Vi er vant til at arbejde sammen med andre rengøringsfirmaer og facility managers, for netop at løfte opgaven på den bedste og mest ressource-venlige måde for virksomheder i hele Danmark.
Nogle vil måske kalde os nørder hos CarpetCare, men det er vi faktisk også. Det er vores nørdede og nysgerrige tilgang som har gjort os til en del af landets førende møbel- og tæpperensere. Vi får et kick ud af at gøre en forskel for vores kunder og af at se den tydelige forskel det gør for rummet, indeklimaet og indtrykket ved kundebesøg. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave, at genskabe det gode og sunde arbejdsmiljø og sørge for at al inventar, såsom tæpper, stole, møbler og gardiner, står knivskarpt til det næste kundemøde.


Tæpperens

For den bedste og mest dybdegående tæpperens, kontakt da en professionel til at rense dine tæpper, møbler og tekstiler. Med CarpetCare's renseservice skal du ikke bøvle med at stille møbler an eller lign. Vi håndterer hele processen og sørger for dine tæpper er klar til brug inden for 2 timer, så du kan fokusere på din virksomheds kernefunktion.

CarpetCare

Er en servicevirksomhed med hovedkontor i Randers, der de sidste mere end 20 år har specialiseret sig i avanceret rens af al interiør; tæpper, møbler, gardiner og persienner hos erhvervskunder i sektorerne, Offices, Hospitality og Care & Learning, som tilbydes rens efter aftale eller via løbende vedligeholdelsesplaner baseret på måling af brug og slitage.

Taking care of all interior