70 266 456 info@carpetcare.dk

Rensesystemet

Rensesystemet fra CarpetCare består af pletfjerning, rensning med kulsyre og imprægnering.

Traditionelle rensemetoder indebærer ofte brugen af meget store mængder vand, som siver ned gennem tæppet. Helt ned i tæppets bagside. Dette kan i løbet af få timer give gode vækstbetingelser for skimmelsvamp og andre bakterier, som er kendte for at give hovedpine, dårligt indeklima og i værste fald kraftige allergiske reaktioner.

I CarpetCares renseproces med en kombination af høje temperaturer og aktive naturlige ingredienser, anvender vi kun 1/10 af den mængde vand som bruges ved rensning med traditionelle rensemetoder.

CarpetCare anvender en PH-neutral kulsyreopløsning (bobler som i danskvand), som løfter snavset op til overfladen,hvorefter det fjernes. Der anvendes hverken sæber eller kemikalier, og behandlingen efterlader derfor ingen rester som bevirker at snavs eller pletter kommer hurtigt igen.

Vores specielle moppeløsninger fjerner samtidig pletter udefra og ind, og de presser derfor ikke bare pletten ned i bunden af tæppet.

Imprægnering
CarpetCares imprægnering er varmefikseret (påføres ved 65–70 grader) hvilket bevirker, at imprægneringen kommer hele vejen rundt om fiberet, og dermed yder optimal beskyttelse.

Tæppet/møblet vil derfor holde sig renere længere, være nemmere at vedligeholde efterfølgende – samtidig med at slidstyrken øges.

Kontakt os

Telefon 70 26 64 56 | info@carpetcare.dk

Vi vil være bedst og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer.