70 266 456 info@carpetcare.dk

Profil

Rensning af tæpper, møbler, gardiner, persienner, lameller – det klarer vi nemt, hurtigt og effektivt. Vores ansatte har sammenlagt over 150  års erfaring i at rengøre, servicere og vejlede i optimal vedligeholdelse af boligtekstiler.

I  2017 har vi serviceret over 630.000 m2 tæpper og mere end 70.000 stole i hele Danmark.

“Vi elsker kunder der stiller krav til os, for vi er specialister i skræddersyede løsninger og services til erhvervslivet, der gør det nemt at være kunde hos os. Vi ved at kvalitet og pris oftest hænger sammen, at ikke to opgaver er ens, og at alle kunder har individuelle behov”.

Vores kunder lægger vægt på:

N

Landsdækkende service

N

Effektive og skånsomme rensemetoder

N

Rensning på alle tidspunkter af døgnet

N

Levering til tiden

N

Miljørigtige og individuelle løsninger

N

Kompetente medarbejdere

Vi vil være bedst og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer.

Vi ser det som vores vigtigste opgave hele tiden at være opdaterede inden for nye trends, rensemetoder og indeklimaproblematikker, så vi kan give vores kunder den bedste vejledning, det bedste produkt og den bedste service.

Vi udvikler os gennem et godt samarbejde med vores leverandører samt de største producenter af tæpper, møbel- og gardinstoffer, hvoraf flere udelukkende anbefaler brug af CarpetCare.

Se Vinderen af German Design Award 2018, Fletco Erhvervstæppers, anbefaling, læs den her.

Se anbefaling fra Europas største producent af møbel- og gardinstoffer, KVADRAT, læs den her.

Se anbefaling fra FRASTER – unikke filt tæpper, læs den her.

Kontakt os

Telefon 70 26 64 56 | info@carpetcare.dk

Vi vil være bedst og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer.