70 266 456 info@carpetcare.dk

Miljøet

CarpetCares miljøvenlige kulsyrerensemetode med høje temperaturer og naturlige ingredienser anvender minimale mængder vand og er helt fri for både sæber og farlige kemikalier. Derfor efterlades der ingen sæbe- eller kemikalierester, der bevirker at snavs og pletter kommer hurtigt igen.

Vi anvender ingen stoffer på arbejdsmiljøinstituttets liste over anerkendte allergener, og vores rensevæsker er alle IAQ certificerede (Indoor Air  Quality).

Endvidere sikrer de høje temperaturer, som er en del af CarpetCares rensemetode, at støvmider og bakterier bliver neutraliseret, hvilket sikrer jer et renere og sundere indeklima. Den korte tørretid og de aktive naturlige ingredienser sikrer, at der ikke dannes grobund for hverken skimmelsvamp eller andre bakterier som følge af en rensning med andre rensemetoder.
Ovenstående vil være med til at sikre Jer et giftfrit arbejdsmiljø og bl.a. være Jer en stor hjælp, hvis jeres virksomhed skal miljøcertificeres.

Kontakt os

Telefon 70 26 64 56 | info@carpetcare.dk

Vi vil være bedst og vi stiller krav til os selv – både hvad angår det arbejde, den service og den vejledning vi leverer.